900 mil för Sveriges Småföretagare

Idag är det 46 Dagar sedan jag satte mig i bilen för en resa genom vårt vackra land.

Tillsammans med Ingrid Ohlsson, Småföretagarnas Riksförbunds Ambassadör för Attitydresan/Eldsjälar och Johan Eriksson, Säg det med en sång, har jag genomfört en resa där vi fått uppleva så mycket kraft och dynamik, där småföretagare visat upp en otrolig kämpaglöd då de tagit sig igenom en pandemi för att nu äntligen kunna börja se ljuset i tunneln!

Ingrid Ohlsson
Ambassadör Attitydresan och Eldsjälar
Mats Eriksson
Initiativtagare samt Projektansvarig 45 Dagar On Tour Johan Eriksson
Säg det med sång
Fotograf: Hannele Bång

Vår sommarturné ”45 Dagar On Tour” har nu gått i mål med snart 900 mil körda genom Sverige. Från starten i Stockholm, upp till Kangos samt en sydlig sväng till Ystad.

Under våra besök i Norr fascinerades vi av ett företagande där man inte kan ta allt för mycket för givet utan måste kämpa på utifrån glesbygdens utmaningar. Det är en stor kulturell skillnad att förflytta sig från landsbygd till storstad, som erbjuder så mycket mer i vardagen både när det gäller infrastruktur och tillgänglighet!

Byxelkrok Öland

Nu har resan snart även tagit sig i mål i Stockholm, där vardagens tempo går med blixtens hastighet om man jämför med glesbygd och landsbygd.

Det kan konstateras att vi behöver alla Sveriges Småföretagare, som är navet i vår vardag. Men vi behöver se till att alla Småföretagare i vårt avlånga har rätt förutsättningar driva sina företag oavsett vart man ligger till geografiskt sätt.

Stort tack till alla som mötte upp oss under vägen och gjorde vår resa till en magisk succé och att inte förglömma, alla ni ca 500 000 personer som följde oss på Sociala medier.

Avslutningsvis ett stort tack till Småföretagarnas Riksförbund som gav mig detta uppdrag.

Nu väntar en fin dag under torsdagen där vi avslutar samt summerar våra tankar på Rygga Vingård i Fjärås

Nu far vi hem för att ladda för nya utmaningar utifrån
En Företagares Vardag
Fotograf: Daniel Jakobsson Film & Foto AB

Varma Hälsningar

Mats Eriksson

Projektledare samt initiativtagare

45 Dagar On Tour 2021

Grundare:

En Företagares Vardag

Styrelseledamot:

Småföretagarnas Riksförbund

Fotograf: Omslagsbild

Daniel Jakobsson Film & Foto AB