Gott Nytt År Stefan Löfven Dags att sluta jaga ? klick med tomma löften?

Nu kliver vi strax in i ett nytt år med nya utmaningar, ett år då det kommer att bli betydligt dyrare att driva sina företag genom högre skatter samt en djungel utav krångliga regler.

När skall du Stefan lära dig att förstå En Företagares Vardag samt deras utmaningar?

Tidigare i år gick du ut och sade bland annat att ni hade stoppat butiksdöden i Sverige och inga butiker behöver lägga ner i framtiden!

Stefan Löfven vi har stoppat butiksdöden

Företagare rasar i hela landet

Hur tänker du egentligen? Det kan absolut inte vara utav kunskap som du säger detta utan endast ett sätt att jaga klick på sociala medier.

Det är dags nu att lyssna in och ta lärdom för det finns mängder med exempel där ni höjer skatter samt regelverk genom nya regleringar i era beslut utan eftertanke som bland annat får kommunerna höja avgifter så det står härliga till!

Varför! Varför!

Vill du inte förstå och ta till dig att utan Sveriges Småföretagare så stannar vår vardag samt dess struktur, vi är framtiden som skapar förutsättningarna för välfärden samt arbetstillfällen.

Men då måste man lyssna in samt förstå utan att slänga ut sig saker som inte stämmer utifrån En Företagares Vardag.

Gott Nytt År Stefan Löfven

Tillsammans är vi starka

Tillsammans lyfter vi Sveriges Småföretagare där det skall vara lönsamt att driva sitt lilla företag utan tomma löften och krångliga regler utan att jaga klick med tomma löften i Sociala medier.

Mats Eriksson

En Företagares Vardag

Småföretagarnas Riksförbund