Sista dagarna så har kommentarerna flödat när jag lägger ut bilder med politiker som gör ett handslag för att i sin gärning lyssna in för att i framtiden kunna förbättra i vardagen för en Småföretagare.

Jag blir fascinerad över er som lägger ner så mycket tid på att hata som ni gör i era kommentarer har ni inget annat att göra eller så måste ni ha väldigt tråkigt i er vardag.

I så många år så har jag fått vara med och påverka En Företagares Vardag där jag träffar företagare-politiker samt gemene man där samtliga vill göra något till bättre, och aldrig innan så har samtalet varit så gott som det är nu gällande dessa frågor.

Så jag ställer frågan till dig som väljer att vara så hatiskt?

Är det så här din vardag ser ut i din omgivning samt vardag när du kommunicerar på arbetet-vänner samt inom familjen?

Jag har blivit uppfostrad att man respekterar varandra oavsett om vi tycker olika och det är jag väldigt stolt över!

Så jag kommer alltid stå upp för vem jag är samt människor som jag möter i min vardag samt för er som inte gillar det jag gör så är budskapet enkelt det är inget tvång att följa mig. 

Önskar er alla en underbar dag

P,s kom med något konstruktivt istället som kan förändra din vardag

Mats Eriksson

En Företagares Vardag