Magdalena Andersson! Som du blåste oss med fagra löften!

Torsdagen den 12 Mars är en dag jag aldrig kommer att glömma!

Min kalender som var uppbokad 4 månader framåt fullständigt raderades på några timmar efter hårt arbete att fylla den.

Jag kan skatta mig lycklig att jag inte har några anställda i mitt företag utan rår över mig själv i mitt företagande, men jag känner en stor medkänsla för mängder utav Småföretagare som har väldigt svårt att sova nu på nätterna då man inser att allt som man byggt upp genom åren kommer raseras inom kort med oerhörda konsekvenser resten utav sitt verksamma liv.

Jag tillhör dom som jublade i Måndags i en film där jag tyckte att ni var fullständigt briljanta och äntligen såg den lille Småföretagarens Vardag!

Men vad lurade vi blev!

Sjuklöneansvaret skulle tas bort dom första 14 dagarna, men varför inte nu när företagen blöder som mest?

Skattekontot att man skulle få skjuta upp sina betalningar samt kunna söka tillbaka pengar sedan i början på året! Sicken bluff för en Småföretagare om man skulle göra så får man betala tillbaka med ränta samt att man måste visa att man kan betala tillbaka pengarna! Vem kan i dagsläget säga när man kan betala tillbaka pengarna?

Riksbanken vi skjuter till pengar till bankerna med 0% ränta sicken bluff igen, ingen Bank vill ta i dessa pengar och om man skulle göra det så skulle det bli med en ränta på 6 % samt att det finns inte många Småföretagare som skulle få dessa lån utifrån Bankernas krav!

Kungshallen Stockholm

Jag känner mig så blåst som Småföretagare i ett land där dessa är Sveriges Ryggrad i vardagen och nu har vi en framtid framför oss där mängder utav företagare kommer att gå i konkurs, samt se sina livsverk gå i graven vilket kommer innebära enorma personliga tragedier långt framöver?

Kista Sko och Nyckelservice

I min dröm så önskar jag att jag hade ett flygplan där det står SAS på vingen då hade jag kunnat litat på dig och farit iväg ibland molnen med en förhoppning om att mitt livsverk kunnat levat vidare, med löften samt garantier.

Jag har fortfarande största förtroende för att ni kämpar för att hitta lösningar, men vi behöver dom nu inte sen för då är det försent!

Mats Eriksson

En Företagares Vardag

Styrelseledamot

Småföretagarnas Riksförbund