Mattias Karlsson SD Alla skall ha en god samhällsservice i hela landet

Mattias Karlsson Sverigedemokraterna brinner för landsbygden vilket även är hela mitt liv samt vardag sedan jag var liten.

Småföretagarna står för navet i vardagen samt en enorm mångfald som vi behöver slå vakt om i hela landet där många känner sig övergivna idag.

Trygghetsfrågan är av allra största vikt där många företag idag får sitta och vakta sina företag på natten, oavsett om man bor på landet eller i stan så skall alla ha samma förutsättningar allt annat är ett brott emot samhällskontraktet.

Småföretagarnas situation idag där alla har olika förutsättningar så går det inte att sticka under stolen med att är väldigt tufft idag med höga kostnader som gör det näst intill omöjligt att driva sitt företag helt enkelt en extrem situation, där tex bönderna får svårt att driva sina lantbruk där behöver vi slå vakt om att återbetala dom enorma pengar som flödar in till staten i form utav moms och skatt på kraftiga prishöjningar.

Vi måste även återskapa vår inhemska produktion i framtiden för öka vår självförsörjning!

– Sänk elskatterna för småföretagen

– Sänk ännu mer för de mest elintensiva företagen

– Sänk skatterna på drivmedel

Vi är ett parti som förstår villkoren för Småföretagarna i hela landet samt vilken viktig grupp detta är för samhället idag.

Men det viktigaste är att alla i hela Sverige skall känna att man har en god samhällservice.