Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Råd till småföretagare i tuffa tider!

Vi träffar Anders Andersson hemma i köket i Sickla, journalisten som blev fotograf och författare. I över 30 år har han varit en inspiratör och profil i tidningar, radio och TV.

Anders är en välkänd profil när det handlar om att ta hand om sin ekonomi, han har bland annat skrivit boken ”Mitt liv med dina pengar” och drivit en tidning vid namn ”Driva eget” som gav råd till Sveriges småföretagare.

I denna intervju kommer Anders med några kloka råd till småföretagare i dessa tuffa tider och vi får även en inblick i hur hans spännande yrkesresa började.

Följ gärna Anders resa idag www.andersandersson.se

Småföretagarnas Riksförbund
I samarbete med En Företagares Vardag
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

Tack från mig o många av mina vänner till råden först Privata affärer sedan starta Eget🙂

5 days ago
En Företagares Vardag

Dessa fantastiska Småföretagare som är navet i vår vardag 🇸🇪 Tack Daniel & Erica för underbart samtal idag på er fina Salong Pure i Örebro ♥️
Stolta medlemmar i Frisörföretagarna ♥️ Trevlig Helg ♥️
... See MoreSee Less

Dessa fantastiska Småföretagare som är navet i vår vardag 🇸🇪 Tack Daniel & Erica för underbart samtal idag på er fina Salong Pure i Örebro ♥️ 
Stolta medlemmar i Frisörföretagarna ♥️ Trevlig Helg ♥️

Comment on Facebook

Så fina kollegor 🌟

Ja de är fantastiska på alla sätt Mats ❤️

... See MoreSee Less

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Låter som att kan man vänta i 16 år medan att 2 allianser avvecklar Sveriges självständighet så kan man vänta ett par månader till medan den nya regeringen försöker fixa så gott det går?

Att det tar lite tid att administrera är rimligt. Orsaken till de höga elpriserna är inte rimligt.

Känns inte helt rimligt att exkludera halva sverige, dessutom inte ha beredskap för årets skenande priser som är lite som rysk roulette dock tycker jag att det stödet som ges till område 3 och 4 känns lågt i jämförelse med de horribla toppar de haft 21/22 . Frågan är, hur många företag kommer att måsta lägga ner pga ngt som är politiskt skapat....

De flesta företagare har inget att klaga på........dom har ju fått den regering dom bad om i höstas!

De häller bara dom i elområde 3 & 4. Resten skiter sittande regering i. Alla småföretagare som har de tufft med elkostnader i elområde 1& 2 får inte ett öre. Där måste dom klara sej själv eller lägga ner.

Det skall inte behövas stöd utan att regeringen sätter stopp för denna vansinniga prissättningen - hade vanliga företag utnyttjat sin monopolställning på samma sätt hade tom den lustiga figuren till statsminister kanske yppat sig...han som kommer att sälja ut riket till fria marknadskrafterna och hjälpa nynassarna att ta över i Sverige ....jag börjar bli rädd för våran framtid...

De redan rika måste ju gå först ! Visste väl alla innan valet?

Vänta tills småföretagarna har spikat igen dörren !/ blir billigare så !

Förvånad? ”Förändring på riktigt ”🤣🤣❤️

Egentligen undrar en vart alla riktiga protester är.. det gäller livsvillkor, värme husrum jobb och mat på bordet och folk sitter hemma?

Oj före valet var det andra tongångar fy f-n

Vad annat är det att vänta

Vansinnigt

Sänk priserna nu alt avgå då ni är oförmögna att arbeta för folket.

presis som att holda igjen lönen til Regjeringen.. prova på det..

Fast det är ju svenskt näringsliv som lobbade för en avvecklad elmarknad.

Skandal !!!! 😡😡😡

Usch !

att jimmy och ulf skiter i sveriges befolkning som betalar deras löner

Bluffe-Uffe och bluffe SD .

Helt normalt !! Bönderna får sina stöd året efter om dom har tur !!

Inte bra!

Hör med S MP som förstört våra känkraftverk . Clowner 🤡

Tänk om det skulle gå lika fort att sänka skatterna som att höja dem?

Vill verkligen företagarna att djupfrysta arbetare skall ta sig tll jobber och utföra ett bra jobb ?

View more comments

1 week ago
En Företagares Vardag

Dell'Attore på Skeppargatan mottog idag utmärkelse ifrån Italienska Ambassadören på Grand Hotel i Stockholm

Efter 22 år på samma plats så känns det mycket hedrande att man får denna utmärkelse eftersom vi aldrig har tummat på kvalitén och att vi verkligen använder Italienska råvaror till 100% säger Valerio Amico.

Tumma aldrig på kvalitén trots att det är tuffa tider säger Valerio.


Ospitalita Italiana är ett initiativ från handelskamrarna som sedan 1997 har garanterat konsumenternas kvalitetsstandarder på certifierade boende- och restaurangföretag.

Den viktigaste innovationen gäller integrationen av certifieringsprocessen med ett klassificeringssystem, utformat för att omvandla kraven i specifikationen till KPI:er (Key Performance Index), nyckelindikatorer för företagets prestation. Indikatorerna gör det möjligt att inte bara verifiera om företaget uppfyller minimikraven för att erhålla certifiering utan också att analysera på vilken nivå företaget står i de 4 undersökningsområdena, väga och tilldela varje inblandat företag den uppnådda nivån med avseende på standarder som krävs av den italienska gästfrihetsklassificeringen.

Betyget är resultatet av en ständig dialog med branschorganisationerna med vilka de mest lämpliga metoderna för att möta företagens behov etableras, på nationell eller lokal nivå.

Vi erkänner graden av italiensk gästfrihet som företag kan uttrycka och vi följer dem i deras tillväxtväg mot kvaliteten på "Made in Italy" gästfrihet. Ospitalità Italiana
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Grattis till er 🥰🎉✨️

Load more

Frisörföretagarna

Läs senaste numret av tidningen Frisör här