Snart ska “En företagares vardag” bli ännu bättre!

Det mesta blir även i fortsättningen gratis på min sida www.enforetagaresvardag.se och nu tillkommer nya möjligheter för er som följer mig.

Jag ska publicera mina egna samt andras publikationer och filmer som ni kan ta del av snart genom klickköp via ett nytt system kallat för PLIPP!

👇👇👇

Ett system utan krav på prenumerationer eller att kortuppgifter och personuppgifter inte behövs vid första steget – Och hur du kan tjäna på det!

Och det finns fler fördelar:
Ni som följer mig kan tjäna på att dela inläggen som ni har köpt!  Eller skriv åt mig och dela på inkomsterna med hjälp av PLIPPs affärssystem.

En Företagares Vardag har i nuläget runt 100.000 besökare varje månad, mer än många av våra tidningar.

Det kostar normalt mellan 2 och 15 kronor att köpa en av de artiklar som jag lägger ut. Det kommer att bli allt från utbildningar och kurser till videofilmer och annat som är värdefullt och användbart för företagare.

PLIPP.com ska lanseras fullt ut de närmaste månaderna, och en av de första användarna blir “En företagares vardag”, som börjar med PLIPP de närmaste dagarna. Tjänsten startar i Sverige och det ska bli globalt. Snart kommer du att få se PLIPP lite här och var, på stora tidningar, i små bloggar, ja, överallt där det finns en möjlighet att köpa premiuminnehåll med ett klick.

 

Jag vill använda PLIPPs system för att det är lätt och rätt för alla parter!

Läs mer på deras hemsida www.plipp.com

Så välkommen att ge en PLiPP för en företagsammare vardag!

Mats Eriksson

Grundare

En Företagares Vardag