Truls räddar 168 Ton frukt om året.
Skriven av Mats Eriksson
Truls har t.o.m. utvecklat företaget från att rädda frukter och grönsaker till, i samarbete med Lejonet & Björnen, ta fram glass. Sortimentet: Bananer & Chokladsås och veganskt: Bananer, Jordnötter & Kolasås. Ett väldigt spännande samarbete med Lejonet & Björnen som Ingrid t.o.m. fick smaka på direkt under intervjun.
Postat i En Företagares Vardag, Lokalnyheter, Stad/Landsbyggd, Video och taggad med företagande, företagssamt, landsbygd
Senaste nytt
Frökens Cafe & Loppis på Gotland
På den vackra Gotlands landsbygden, längs Toftavägen som leder till den berömda Tofta strand, finns en pärla som många börjat…
Krogproffs slår upp portarna i Skanstull
Tidningen Mitti.se
Lantbruket är framtiden för arbetssökande
Östgötatidningen