Våga öppna din nyckelknippa och fråga efter kunskap!

Dan Persson blev förälskad i Knistad herrgård efter en jägarexamenkurs. Något senare fick han möjlighet att ta över stället och har varit VD och ägare sedan 2014. Branschbytet från friskvård, PT och massör till hotell, konferens och golf var utmanande men otroligt utvecklande.

För att starta och driva ett företag där man inte har branschkunskap krävs en nyckelknippa med rätt nycklar för att hitta kunskap hos andra. Varje bransch har sin nyckelknippa och viktiga nycklar till rum som man måste veta om för att undvika de största misstagen. Som företagare gäller det då att leta efter dessa nycklar. Man kan inte kunna allt och man måste våga fråga om hjälp, säger Dan.

På Knistad Herrgård vill man vara en jobbskapare och känna sig som en riktig jobbskapare. Dan anser att en av de roliga sakerna med att driva företag är att skapa jobb och se andra utvecklas.  De är stolta över sin långsiktiga strategi att säkerställa sin kompetensförsörjning. En sådan inställning och attityd kan vara ett av skälen till att 4 av 5 jobb skapas av småföretagare. 

Ger man ödmjukhet får man gärna ödmjukhet tillbaka.

Se filmen med Dan här 🌼

👉 Tillsammans för en företagsammare vardag
👉 Småföretagarna jobbskapare i vardagen
👉 4 av 5 jobb skapas utav små samt medelstora företag

jobbskapareivardagen #jobbskapare #tillsammans #företagsamt #småföretagarna #enföretagaresvardag #4av5jobbskapasutavjobbskapare